zaterdag 20 juni 2020

De zomervakantie komt er aan.. We keken maandag naar een verhaaltje van Nijntje die ging kamperen. Dat wilden we ook wel eens proberen. Met zijn allen maakten we een mind-map over kamperen en bedachten we wat we allemaal nodig hebben bij het kamperen. We konden heel veel vertellen en we luisterden heel flink naar elkaar. Op dinsdag bracht de juf zoveel mogelijk materiaal mee.. tenten, matjes, slaapzak, picknickdeken... We maakten een kampvuur om op te koken en er was ook een rivier. In de rivier zwommen de vissen. Die konden we dan vangen en koken op het kampvuur. Het werd een heus kampeerterrein.
Natuurlijk wilden we ook wel spelen op ons kampeerterrein en dat deden we.
We zongen samen ook regelmatig 'vrolijke vrienden'.
Donderdag luisterden we naar een verhaaltje over kamperen. Daarna probeerden we de prentjes in de juiste volgorde te leggen.
Vrijdag vonden we pijltjes op de speelplaats. Een blauwe pijl, een rode pijl, een blauwe pijl, een rode pijl,... We volgden de pijlen en kwamen in de turnzaal terecht. Daar vonden we een picknickmandje. Nu hadden we ook bordjes en bekers voor op ons kampeerterrein. Daarna probeerden we zelf een algoritme van kleurtjes te kleven.
 





























 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten